Over mij

Lekker in je vel zitten, dat is het allerbelangrijkste

Dat is mijn motto: laten zien dat gewicht slechts een cijfer is en dat het veel meer gaat om hoe je je voelt. Je spiegelbeeld vertelt veel over hoe je je voelt en hoe je leeft.

Ben jij op zoek naar een manier om gezonder te leven zonder alleen op je gewicht te letten? Ben je benieuwd naar wat sport in combinatie met voeding voor je lichaam en geest kan doen? Dan kom ik jou graag trainen en coachen.

Van passie naar werk

Mijn naam is Robby Stofbergen. Ik ben 28 jaar en woon in Berkel en Rodenrijs. Al sinds mijn 15de is (kracht)sport en het menselijk lichaam mijn passie. Door mij hiermee bezig te houden, raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam en hoe training, geestelijk welzijn en voeding daaraan positief kunnen bijdragen.

Die passie werd zo groot, dat ik uiteindelijk HBO Fysiotherapie ben gaan volgen aan de Hogeschool van Rotterdam. Ik heb gedurende de vier jarige opleiding, naast diverse stages, vier maanden buitenlandse werkervaring opgedaan bij Physiotherapie Seefeld te Zürich, Zwitserland. Ik ben na het voltooien van mijn opleiding twee jaar werkzaam geweest in de particuliere praktijk Fysical Delfgauw. Naast BIG-geregistreerd fysiotherapeut ben ik ook NASM Certified Personal Trainer, gediplomeerd Voedingsadviseur, BGN erkend Gewichtsconsulent en YVLO gecertificeerd ZwangerFit Fysiotherapeut.

RobbyCoaching & RobbyFysiotherapie

In 2016 heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en RobbyCoaching opgericht. RobbyCoaching staat voor Personal Training en Gewichtsconsulten aan huis en hierbij help ik mensen hun doelen te bereiken op bijv. het terugdringen van (zwaar) lichamelijk overgewicht, gezondheidsklachten, maar ook om vitaler en sterker te worden.

Als fysiotherapeut verzorg ik sinds 2o18 via RobbyFysiotherapie fysiotherapiebehandelingen aan huis. Zowel in Zürich, Zwitserland, als in Delfgauw was ik gefascineerd door de fysiotherapiebehandelingen die ik soms bij mensen thuis mocht verzorgen. Het onderweg zijn en het persoonlijke contact met mensen in hun eigen leefomgeving vond ik een erg leuke bijkomstigheid.

Voeding en sport

Voeding is buiten de training om zeer belangrijk. Als voedingsdeskundige en BGN-erkend gewichtsconsulent geef ik je richtlijnen voor je dagelijkse voeding. Goede voeding geeft ook een boost aan je energie en aan je workouts. Zo kan je bijvoorbeeld op de inname van ‘langzame’ koolhydraten letten. Dat lijkt misschien ingewikkeld, maar in praktijk valt dat heel erg mee. Ik help je er graag mee verder.

Voor personal training of hulp bij voeding, kan u op deze website terecht. Voor fysiotherapie aan huis, neem graag een bezoek aan mijn andere website www.robbyfysiotherapie.nl/fysiotherapie-aan-huis/