Over mij

Lekker in je vel zitten, dat is het allerbelangrijkste

Dat is mijn motto: laten zien dat gewicht slechts een cijfer is en dat het veel meer gaat om hoe je je voelt. Je spiegelbeeld vertelt veel over hoe je je voelt en hoe je leeft.

Ben jij op zoek naar een manier om gezonder te leven zonder alleen op je gewicht te letten? En ben je benieuwd wat sport in combinatie met de juiste voeding voor je lichaam en geest kan betekenen? Dan kom ik jou graag trainen en hierin coachen.

My story

Mijn naam is Robby Stofbergen. Ik ben 30 jaar en woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Al sinds kinds af aan heb ik mij altijd met sport bezig gehouden. In sport en mensen heb ik dan ook mijn plek kunnen vinden. Door mij met sport bezig te houden, raakte ik geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam en hoe training, geestelijk welzijn en voeding daar positief aan kunnen bijdragen.

Vanuit mijn interesses ben ik in 2011 van start gegaan met de opleiding HBO Fysiotherapie bij de Hogeschool van Rotterdam. Ik heb gedurende de opleiding, naast diverse stages in de particuliere praktijk en een revalidatiecentrum, vier maanden werkervaring opgedaan bij Physiotherapie Seefeld te Zürich, Zwitserland. Ik ben na het voltooien van mijn opleiding drie jaar werkzaam geweest in de particuliere praktijk Fysical Delfgauw, naast het opstarten van mijn bedrijf. Naast BIG-geregistreerd fysiotherapeut ben ik ook internationaal NASM Certified Personal Trainer, gediplomeerd voedingsadviseur, gewichtsconsulent en YVLO gecertificeerd ZwangerFit Fysiotherapeut/Trainer.

RobbyCoaching & RobbyFysiotherapie

In 2016 heb ik RobbyCoaching opgericht en daarmee ben ik van start gegaan met het verzorgen van personal training aan huis en het coachen in voeding- en lifestyle. Ik help sindsdien mensen om doelen te bereiken op diverse vlakken. Dat kan het terugdringen van (zwaar) lichamelijk overgewicht of gezondheidsklachten zijn, maar dat kunnen ook andere globale en/of persoonlijke doelstellingen zijn.

Als fysiotherapeut verzorg ik sinds 2018 via mijn eigen fysiotherapiepraktijk – RobbyFysiotherapie – fysiotherapiebehandelingen aan huis. Zowel in Zwitserland, Den Haag evenals Delfgauw was ik gefascineerd door de fysiotherapiebehandelingen die ik soms bij mensen thuis verzorgde. Het onderweg zijn en het persoonlijke contact met mensen in hun eigen leefomgeving trok mij erg aan.

Voeding en sport

Voeding is buiten de training om zeer belangrijk. Als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent geef ik je richtlijnen voor je dagelijkse voeding. Goede voeding geeft ook een boost aan je energie en aan je workouts. Zo kan je bijvoorbeeld op de inname van ‘langzame’ koolhydraten letten. Dat lijkt misschien ingewikkeld, maar in praktijk valt dat heel erg mee. Ik help je er graag mee verder.

Voor personal training of hulp bij voeding, kan u op deze website terecht. Voor fysiotherapie aan huis, bezoek aan mijn andere website.