BGN-erkend Gewichtsconsulent

Weinig tijd om op vaste tijden naar een sportschool te gaan? Geen zin om als één van de velen in een fitnessruimte bezig te zijn? Sporten op de momenten die jou uitkomen? Dan kan personal training aan huis de oplossing bieden. Als internationaal NASM gecertificeerd personal trainer en fysiotherapeut help ik jou graag op weg!

Wat is personal training?

Personal training betekent werken aan je eigen doelen op een tempo en intensiteit die afgepast zijn op jouw leven en belastbaarheid. De één heeft nou eenmaal een sterker lichaam dan de ander. Dit bepaalt je doelen en de termijn waarbinnen je die kunt behalen.

Kies je voor personal training met mij, dan kies je voor 1-op-1 of 1-op-2 begeleiding in je eigen omgeving. Gewoon thuis, binnen of buiten. Of op een andere plek dan thuis waar jij het prettig vindt om te sporten. Het is niet nodig dat je zelf alle trainingsapparaten en hulpmiddelen voorhanden hebt. Ik neem het iedere training voor je mee en leer je hoe je kunt trainen met gebruik van je eigen lichaamsgewicht.

Gewichtsconsulent

Profiteren van sporten en vitaal worden gaat niet zonder de juiste voeding. Daarom spreek ik ook altijd voedingspatronen door om inzicht te krijgen in je levensstijl. Dat kan door bijv. een week een voedingsdagboekje bij te houden of met een (snelle) blik in je koelkast. Ik wil dat je bewust gaat worden over wat je eet en hoeveel je daadwerkelijk per dag nodig hebt. Gezonder gaan eten is een leerproces en ik help je daar graag mee op weg.

Tijdens een gewichtsconsult gaan wij samen in gesprek over je dagelijkse voeding. Na het consult stuur ik jou via de e-mail een op maat gemaakt voedingsschema met diverse eettips.

Samen doelen stellen

Voordat we samen aan de slag gaan, hebben we eerst een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je doelen, eventuele gezondheidsklachten en eventuele bijzonderheden. Ook meet ik je vetpercentage, bloeddruk en gewicht met professionele medische apparatuur. Die cijfers vormen de blauwdruk voor het plan dat we samenstellen.

Je trainingsdoelen bepalen het trainingsschema. Doelen zijn heel verschillend per persoon. Wil je van je rugklachten af of juist gewicht verliezen? Wil je conditie opbouwen of sterker worden? Wat je doel ook is, we pakken altijd het complete pakket aan: optimale spiergroei en het bereiken en vasthouden van een lager vetpercentage.

Afhankelijk van je doel en de snelheid waarmee je die wilt behalen, bepalen we de frequentie van je trainingen. Uiteraard kun je die aanvullen door thuis zelf te trainen. Ook daarvoor maken we dan een trainingsschema.

Last van gezondheidsklachten? Als Fysiotherapeut bied ik ook Fysiotherapie aan huis aan.

Een kosteloze intake aanvragen? Vul het formulier in

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Tarieven

BeschrijvingTariefTijdsduur
Intake aan huis (eerste gesprek, afstemming)€030 min.
Personal training aan huis, enkele afspraak€88,-60 min.
Personal training aan huis, 4-rittenkaart€340,-4 x 60 min.
YVLO ZwangerFit afspraak€60,-45 min.
---Aanvullende informatie en voorwaarden---
De genoemde tarieven van personal training en gewichtsconsulten zijn inclusief 21% BTW.

Als BIG en CKR geregistreerd zorgverlener vergoeden sommige zorgverzekeraars ZwangerFit consulten. De hoogte van vergoedingen verschillen per zorgverzekeraar. Om te controleren wat jij vergoedt kan krijgen kan je (telefonisch) contact opnemen met je zorgverzekeraar of je zorgpolis raadplegen.

RobbyCoaching verleent zijn diensten in voornamelijk Berkel en Rodenrijs & Bergschenhoek. Dienstverlening in Pijnacker, Bleiswijk en Rotterdam is ook mogelijk in afstemming. Neem gerust contact op om de opties te bespreken!

Wil jij samen trainen met je partner, kind, een vriend of vriendin (de kosten delen)? Dat is helemaal prima! Je bent hier niets extra aan kwijt. Er geldt pas een toeslag op het reguliere tarief bij (regelmatige) deelname van 3 of meer personen.

Rittenkaarten zijn tot 1 jaar geldig na factuurdatum.

Verhinderd?
Kosteloos afzeggen van je afspraak kan tot 12 uur voor aanvang van de afspraak. Als je binnen 12 uur vóór je afspraak afzegt, dan wordt deze in principe in rekening gebracht.