PT

Sporten onder begeleiding op de momenten die jou schikken? Een stok achter de deur? Dan is personal training aan huis wellicht voor jou ideaal. Als internationaal gecertificeerd personal trainer (NASM) en zorgprofessional (niet praktiserend fysiotherapeut) sta ik jou graag tot dienst!

Wat is personal training?

Personal training betekent werken aan je eigen doelen op een tempo en intensiteit die afgepast zijn op jouw leven en belastbaarheid. De één heeft nou eenmaal een sterker lichaam dan de ander. Dit bepaalt je doelen en de termijn waarbinnen je die kunt behalen.

Kies je voor personal training met mij, dan kies je voor 1-op-1 of 1-op-2 begeleiding in je eigen omgeving. Gewoon thuis, binnen of buiten. Of op een andere plek dan thuis waar jij het prettig vindt om te sporten. Het is niet nodig dat je zelf alle trainingsapparaten en hulpmiddelen voorhanden hebt. Ik neem het iedere training voor je mee en leer je hoe je kunt trainen met gebruik van je eigen lichaamsgewicht.

Voedingsadviezen

Profiteren van sporten en vitaal worden gaat niet zonder de juiste voeding. Daarom spreek ik ook altijd voedingspatronen door om inzicht te krijgen in je levensstijl. Dat kan door bijv. een week een voedingsdagboekje bij te houden of met een (snelle) blik in je koelkast. Ik wil dat je bewust gaat worden over wat je eet en hoeveel je daadwerkelijk per dag nodig hebt. Gezonder gaan eten is een leerproces en ik help je daar graag mee op weg.

Samen doelen stellen

Voordat we samen aan de slag gaan, hebben we eerst een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je doelen, eventuele gezondheidsklachten en eventuele bijzonderheden. Ook meet ik je vetpercentage, bloeddruk en gewicht met professionele medische apparatuur. Die cijfers vormen de blauwdruk voor het plan dat we samenstellen.

Je trainingsdoelen bepalen het trainingsschema. Doelen zijn heel verschillend per persoon. Wil je van je rugklachten af of juist gewicht verliezen? Wil je conditie opbouwen of sterker worden? Wat je doel ook is, we pakken altijd het complete pakket aan: optimale spiergroei en het bereiken en vasthouden van een lager vetpercentage.

Afhankelijk van je doel en de snelheid waarmee je die wilt behalen, bepalen we de frequentie van je trainingen. Uiteraard kun je die aanvullen door thuis zelf te trainen. Ook daarvoor maken we dan een trainingsschema.

Eerst de boel eens goed losmaken? Wellicht biedt een massagebehandeling daar uitkomst op!

Een kosteloze intake aanvragen? Vul het formulier in

[]
1 Step 1

Door op verzenden te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Tarieven

BeschrijvingTariefTijdsduur +-
PT intake aan huis (eerste gesprek, afstemming)€030 min.
Personal training aan huis, enkele afspraak€84,-60 min.
Personal training aan huis, 4-rittenkaart€320,-4 x 60 min.
YVLO ZwangerFit afspraak€62,5045 min.
Massagebehandeling aan huis€50,-30 min.
Massagebehandeling aan huis 4 rittenkaart€180,-4 x 30 min.
---Aanvullende informatie en voorwaarden---
De genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW. Massagebehandelingen worden niet door zorgverzekeraars vergoed.

Ik verleen mijn diensten in de omgeving van Berkel en Rodenrijs, Pijnacker & Bergschenhoek. Aan huis of op locatie.

Wil jij samen trainen met je partner, kind, een vriend of vriendin (de kosten delen)? Dat is helemaal prima! Je bent hier niets extra aan kwijt. Er geldt pas een toeslag op het reguliere tarief bij (regelmatige) deelname van 3 of meer personen.

Rittenkaarten voor PT of massage aan huis of op locatie zijn tot 1 jaar geldig na factuurdatum.

Verhinderd?
Kosteloos afzeggen van je afspraak kan tot 12 uur voor aanvang van de afspraak. Als je binnen 12 uur vóór je afspraak afzegt, dan wordt deze in principe in rekening gebracht.