Referenties

Anoniem

Fysio aan huis wat ideaal is qua planning en tijd. Hij is kundig en heeft veel expertise. Geeft handige tips waarbij altijd rekening wordt gehouden of deze ook daadwerkelijk uitvoerbaar zijn. De combinatie van personal training en fysiotherapie door dezelfde persoon op tijden dat het voor mij uitkomt is echt ideaal.

Martine
Berkel en Rodenrijs

Met één keer in de week sporten kom je er niet! Sinds ik met Robby train heb ik geen rugklachten meer en barst ik van de energie. Robby weet wel raad, hij laat je heel hard werken!

Jessica
Berkel en Rodenrijs

Na 5 weken gelijk te zijn gebleven in gewicht gaat de weegschaal, met goed volhouden qua gezonde voeding en het sporten, eindelijk gestaag naar beneden. Ass to grass squats or go home! 

Hans
Berkel en Rodenrijs

Zeer tevreden over Robby. Hij is een vrolijke leuke gozer, die de training heel serieus neemt. Op een leuke manier kan hij je motiveren en is sociaal en persoonlijk betrokken met je. Een aanrader dus!

Shanti
Barendrecht

Wie bij Rob traint weet het: je haat hem als hij er is en daarna kan je niet wachten tot hij weer komt… De ultieme haat-liefde verhouding!