Voorwaarden & Privacyverklaring Wet AVG

Voorwaarden & Privacyverklaring Wet AVG

Op grond van de Wet AVG ben ik wettelijk verplicht administratie bij te houden. Wij dragen een goede zorg voor uw privacygevoelige gegevens en worden alleen gebruikt voor administratieve doeleinden. Onder ‘wij’ wordt verstaan: Robby Stofbergen (personal trainer, administratie), AE Finance (boekhouder) en facturatie(software) van yuki, Mollie.com & ING Bank.

Uw persoonlijke gegevens kunnen daarnaast worden gebruikt voor:

  • Voor eventuele waarnemers, bij mijn afwezigheid of ziekte, met uw toestemming;
  • Voor andere administratieve werkzaamheden, met name: administratie van facturen, jaarlijkse belastingaangifte, boekhouding, facturatiesoftware (yuki, Mollie & ING Bank).

Uw afspraak afzeggen of wijzigen

Kosteloos afzeggen graag 24 uur voor aanvang van de afspraak. Als u binnen 24 uur vóór uw afspraak afzegt of de datum of tijd wijzigt, dan wordt de afspraak in principe in rekening gebracht.

Klachtenregeling

Als ZZP-er doe ik mijn uiterste best om u goed te behandelen. Heeft u een klacht naar aanleiding van mijn handelen of werkwijze, dan wil ik u graag vragen om dit met mij te bespreken. Komen wij er samen toch niet helemaal uit? Ik ben verzekerd bij Univé voor aansprakelijkheid. Een medewerker van Univé staat u graag te woord.