YVLO ZwangerFit

Zwanger worden is een mooie gebeurtenis. Wel kan jij jezelf afvragen wat je qua bewegen en sporten kan en mag doen tijdens de zwangerschap. Sinds 2018 verzorg ik 1-op-1 begeleiding bij zwangerschap op gebied van sport & coaching.

Trainen tijdens zwangerschap

Als gediplomeerd YVLO ZwangerFit Fysiotherapeut en CKR geaccrediteerd en BIG-geregistreerd Fysiotherapeut, weet ik precies wat je kan en mag doen tijdens de zwangerschap. En waar je op moet letten. Door mijn werkervaring in de praktijk weet ik wat de valkuilen zijn van specifieke pijnklachten en wat hier (preventief) aan gedaan kan worden. De begeleiding vindt gewoon bij jou thuis (of buiten) plaats. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving en je kan een tijd uitkiezen die jou het beste uitkomt. Thuis samen aan de slag in de avonduren is bijvoorbeeld gewoon mogelijk.

Vergoeding voor zwangerschapsbegeleiding

Zorgverzekeraars vergoeden in veel gevallen (een deel van) de kosten van zwangerschapscursus en/of begeleiding tijdens zwangerschap. Het bedrag wat je vergoed kan krijgen varieert van verzekeraar. Dit kan je bij je zorgverzekeraar vrijblijvend opvragen.

Behandeling aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in of neem met mij contact op via 0610865683. In beide gevallen neem ik zo spoedig als mogelijk contact met je op!

Aanvragen? Vul het formulier in!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Tarieven

BeschrijvingTariefTijdsduur
Intake aan huis (eerste gesprek, afstemming)€030 min.
Personal training aan huis, enkele afspraak€88,-60 min.
Personal training aan huis, 4-rittenkaart€340,-4 x 60 min.
YVLO ZwangerFit afspraak€60,-45 min.
---Aanvullende informatie en voorwaarden---
De genoemde tarieven van personal training en gewichtsconsulten zijn inclusief 21% BTW.

Als BIG en CKR geregistreerd zorgverlener vergoeden sommige zorgverzekeraars ZwangerFit consulten. De hoogte van vergoedingen verschillen per zorgverzekeraar. Om te controleren wat jij vergoedt kan krijgen kan je (telefonisch) contact opnemen met je zorgverzekeraar of je zorgpolis raadplegen.

RobbyCoaching verleent zijn diensten in voornamelijk Berkel en Rodenrijs & Bergschenhoek. Dienstverlening in Pijnacker, Bleiswijk en Rotterdam is ook mogelijk in afstemming. Neem gerust contact op om de opties te bespreken!

Wil jij samen trainen met je partner, kind, een vriend of vriendin (de kosten delen)? Dat is helemaal prima! Je bent hier niets extra aan kwijt. Er geldt pas een toeslag op het reguliere tarief bij (regelmatige) deelname van 3 of meer personen.

Rittenkaarten zijn tot 1 jaar geldig na factuurdatum.

Verhinderd?
Kosteloos afzeggen van je afspraak kan tot 12 uur voor aanvang van de afspraak. Als je binnen 12 uur vóór je afspraak afzegt, dan wordt deze in principe in rekening gebracht.