YVLO ZwangerFit

Zwanger worden is een mooie gebeurtenis. Wel kan jij jezelf afvragen wat je qua bewegen en sporten kan en mag doen tijdens de zwangerschap. Sinds 2018 verzorg ik 1-op-1 begeleiding bij zwangerschap op gebied van sport & coaching.

Trainen tijdens zwangerschap

Als gediplomeerd YVLO ZwangerFit Fysiotherapeut en CKR geaccrediteerd en BIG-geregistreerd Fysiotherapeut, weet ik precies wat je kan en mag doen tijdens de zwangerschap. En waar je op moet letten. Door mijn werkervaring in de praktijk weet ik wat de valkuilen zijn van specifieke pijnklachten en wat hier (preventief) aan gedaan kan worden. De begeleiding vindt gewoon bij jou thuis (of buiten) plaats. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving en je kan een tijd uitkiezen die jou het beste uitkomt. Thuis samen aan de slag in de avonduren is bijvoorbeeld gewoon mogelijk.

Vergoeding voor zwangerschapsbegeleiding

Zorgverzekeraars vergoeden in veel gevallen (een deel van) de kosten van zwangerschapscursus en/of begeleiding tijdens zwangerschap. Het bedrag wat je vergoed kan krijgen varieert van verzekeraar. Dit kan je bij je zorgverzekeraar vrijblijvend opvragen.

Behandeling aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in of neem met mij contact op via 0610865683. In beide gevallen neem ik zo spoedig als mogelijk contact met je op!

Aanvragen? Vul het formulier in!

Met het versturen van je informatie geef je toestemming dat je verstrekte gegevens uitsluitend worden gebruikt voor administratieve doeleinden binnen robbycoaching (inclusief de boekhouder van robbycoaching, hierbij te noemen "Administratiekantoor Verwaal te Bergambacht"). Wij spannen ons in om jouw privacy zo goed als mogelijk te waarborgen.

Tarieven

BeschrijvingTariefTijdsduur
Intake aan huis binnen 10km afstand€030 min.
Personal training aan huis, losse afspraak€7570 min.
Personal training 4-rittenkaart (korting)€250 4 x 70 min.
Fysiotherapie aan huis, eerste behandeling (intake)€5445 min.
Fysiotherapie aan huis, vervolg behandeling(en)€4830 min.
Gewichtsconsulent afspraak aan huis, inclusief voedingsschema€6045 min.
YVLO ZwangerFit afspraak€4045 min.
De genoemde tarieven van personal training en gewichtsconsulten zijn inclusief 21% BTW.

De fysiotherapiebehandeling(en) wordt voor 60% tot 100% vergoed door je zorgverzekeraar, afhankelijk van je aanvullend pakket.

Als BGN-erkend gewichtsconsulent kan je meerdere afspraken per jaar vergoed krijgen van je zorgverzekeraar, de hoogte hiervan is afhankelijk van je aanvullend pakket.

Robbycoaching verzorgt personal training & fysiotherapie aan huis in Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Bergschenhoek, Bleiswijk en in de omgeving van Rotterdam.

Verhinderd?
Kosteloos afzeggen of verplaatsen van je afspraak kan tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Als je binnen 24 uur vóór je afspraak afzegt, dan wordt deze in principe in rekening gebracht.